

8th ORDINARY MEETING OF BELIZE SUSTAINABLE OCEAN PLAN (BSOP) STEERING COMMITTEE

FRIDAY 25th OCTOBER 2024

Start Time: 9:30 am **End Time:** 12:00 pm

Meeting Location: Black Orchid Room, Best Western Belize Biltmore Plaza,

Agenda:

Time	Item	Presenter
9:30 am	Meeting Called to Order	Chantalle Samuels CEO of CZMAI and Chair, BSOP Steering Committee
9:30 am – 9:40 am (10 mins)	Review of Meeting Agenda	Chantalle Samuels
9:40 am – 9:55 am (10 mins)	Review of Draft Minutes and Matters Arising from 7 th Ordinary Meeting Held July 10 th 2024	Chantalle Samuels
9:55 am – 10:55 am (60 mins)	BSOP Development Process & Workplan Update: - Status on Milestone 4 - Science & Technical - Stakeholder Engagement - Communications	Samir Rosado MSP Process Lead at CZMAI and Secretary, BSOP Steering Committee Delwin Guevara GIS Mapping & Spatial Analyst Janel McNab MSP Coordinator at CZMAI and Recording Secretary, BSOP Steering Committee Shari Banner-Gentle Communication & Public Relations Officer
10:55 am – 11:10 am (15 mins)	BREAK	30
11:10 am – 11:30 am (20 mins)	Milestone 5 Update	Chantalle Samuels
11:30 pm -11:45 pm (15 mins)	Other Matters: - Next steps in the development of MSP Process	





	₹	
	 Upcoming exchange with 	
	Barbados	
	- MSP global online course	
	- MSP Unit staff update	
11:45 am – 12:00 pm	Date for Next Meeting and Adjournment	Chantalle Samuels
(15 mins)	-End of Meeting-	